ZenzTherapy Alternative Color

ICON HAIRSPA introducer fremtidens hårfarve…

”The new generation of professional hair color”.

 

ZenzTherapy Alternative Color bygger på den filosofi, at dét vi udelader fra vores produkter er lige så vigtigt, som dét vi tilfører!

ZenzTherapy Alternative Color er et udtryk for det bevidste og alternative valg inden for permanent hårfarvning. Et farvesystem, der er afstemt efter langt de fleste forbrugeres forventninger;

 

- Et farvesystem uden Ammoniak, Resorcinol og PPD.

 

 

Ny generation af professionel hårfarve

Den nye generation af cremehårfarve, med opdateret farveteknologi, indeholder Jojobaolie og antioxidanter, der optimerer effektiviteten af alle farvemolekylerne i ZenzTherapy Alternative Color; Unique Molecule Performance “UMP”.

UMP optimerer antallet af unikke og optimale bindinger mellem alle farvemolekylerne i håret. Dette sikrer et nutidigt farveresultat, god dækkeevne og optimal holdbarhed.

ZenzTherapy Alternative Color er et farvesystem med et bredt udvalg af nuancer med intensitet, blankhed og flot holdbarhed. Alle nuancerne afspejler et levende, flerdimensionelt og tidssvarende farvebillede.

ZenzTherapy Alternative Color sikrer 100 % dækning af gråt hår og tillader samme kreative muligheder som almindelige, konventionelle hårfarver. Serien er bestående af 86 permanente nuancer, som kan konverteres til toningsfarver.


 
STAND OUT OF THE CROWD…