showpony curly wavy hair extensions

Showpony Curly & Wavy Clip In hair extensions

Dette Clip In Box Set er eksklusivt og luksuriøst designet dig med en hårtype der enten er wavy eller curly. Lavet af den fineste ægte kvalitet og med sikre clips, der er stærke, men skånsomme mod det naturlige hår, kan dette 3-delte sæt styles med varme og genanvendes for nemme smukke stylinger. Indeholder 85 g. hår.

Læs mere her

K18 DAMAGE SHIELD protective conditioner 250ml

Nu er din K18 rutine fuldført! En nærende, beskyttende conditioner, der hjælper med at beskytte håret mod daglig skade for at opretholde hårets sundhed og forbedre glathed og glans. Designet til at blødgøre og rede håret ud uden at tilføje vægt, mens K18PEPTIDE™ hjælper med at genopbygge håret under vask.

Læs mere her

O&M tubs vokse icon hairspa

O&M TUBS

O&M Styling Tubs! Tre smukke teksturer i en Pomade, Clay og en Paste version.

MATTE TEXTURE PASTE: Skaber tekstur og hold. Hjælper med at opretholde højde og definition med en ultramat finish.

GEL POMADE:Skaber glans og hold. Til at definere sideskilninger og “slicked back looks”.

STRONG HOLD CLAY: Tæm stædigt hår. Hjælper med at udglatte uregerligt hår og giver hold hele dagen med en mat finish.

Living Proof Full Texturizing Foam fra Living Proof volume, struktur

TEXTURIZING FOAM 148ml

En tekstur og volumengivende skum fra Living Proof med varmebeskyttelse, der skaber struktur i både vådt eller tørt hår. Brug den til at style håret med eller re-style håret med – dagen derpå. Den er også perfekt hvis du bare ønsker at fremme den naturlige struktur i håret og opnå et ubesværet strandlook.

Læs mere her

healty hair perfector living proof icon hairspa

HEALTHY HAIR PERFECTOR 118ml

Healthy Hair Perfector er en let hårreparationsbehandling fa Living Proof, der øjeblikkeligt forvandler tørt eller beskadiget hår, ved at genoprbygge hårets yderste beskyttende lag, hvilket efterlader håret blødere, mere skinnende, smooth samt med et sundere udseende efter blot én gang.

Læs mere her

KEVIN.MURPHY+BLONDE HIGH.LIFT

KEVIN.MURPHY+BLONDE HIGH.LIFT er det første produkt i den nye KEVIN.MURPHY+BLONDE serie. Disse 6 HIGH.LIFT nuancer er designet til at opnå ultra lyse blonde resultater med varme, kolde eller neutrale resultater. HIGH.LIFT nuancerne kan lysne op til

5 toner og har allerede indbygget toning som skaber de smukkeste blonde nuancer.

KILLER.CURL

Nyhed fra KEVIN.MURPHY til alle jer med krøller.

KILLER.CURLS WASH & RINSE er specielt formuleret med havremælk og tilfører fugt og næring til det krøllede hår så det i kombination med KILLER.TWIRLS bliver muligt at lade håret lufttørre. Den enkle formel indeholder kun funktionelle ingredienser og en frisk, ren aroma, der efterlader tekstureret og krøllet hår opfrisket.

Læs mere her