Nyheder

NYHEDER FRA ICON HAIRSPA

 

ORIGINAL & MINERAL

 

O&M INTRODUCERER

FRIZZY LOGIC FINISHING SHINE SPRAY


Frizzy Logic Finishing Shine Spray plejer og udglatter dit hår og beskytter det mod fugt, samtidig med det får tilført glans og hold. Efterlader håret med en silkeagtig tekstur og fantastisk glans.

Indeholder:
Koldpresset økologisk Argan olie - Rig på oleic acid, som efterlader håret blødt og næret uden at tynge.
Økologisk Macadamia Oil - En naturlig australsk olie, der plejer håret optimalt og efterlader det glat og blankt.

Sprayes direkte på tørt hår for smuk glans og kontrolleret finish. Kan anvendes over ethvert O&M produkt. Påfør direkte på håret eller brug fingerspidserne for perfekt adskillelse.

“Frizzy Logic Finishing Shine Spray er hårets helt i håndtasken, der skaber det perfekte partnerskab mellem glans og hold.“
- Jose Bryce Smith, Founder of Original & Mineral

 

Klik her og læs mere om O&M...


 

 

 

LIVING PROOF

 

LIVING PROOF INTRODUCERER

T.B.D. MULTI-TASKING STYLER


Denne alsidige styler, der kan anvendes på enten fugtigt eller tørt hår, giver dig frihed til at style dit hår på forskellige måder, så du enten tæmmer og styrer håret, skaber et poleret look ved føntørring eller et dekonstrueret ”andendagshår”.

Tæm håret: Tæmmer og plejer tørt hår og gør det nemt at håndtere
Føntørring: Udglatter håret og giver et poleret, smukt look ved føntørring
Dekonstruer: Giver definition og separation på tørt hår til et dekonstrueret, ”andendagshår”

Vores Healthy Hair Molecule (OFPMA) virker sammen med en alsidig blødgørende formel, for at give let smidighed, samtidig med at der skabes glathed, kontrol og forbedret definition i fugtigt eller tørt hår. Giver varmebeskyttelse.

T.B.D. multi-tasking styler™ er ideel til alle hårtyper. Indeholder ikke silikone. Sikker at anvende på farvet og kemisk behandlet hår.

 

Klik her og læs mere om Living Proof...


 

 

 

LIVING PROOF

LIVING PROOF INTRODUCERER

MOLDING CLAY


En fleksibel voks med det unikke patenterede PBAE molekyle.

Denne ler gør det muligt, at bruge flere lag af produkt efter behov og samtidig forme og holde håret på plads. Gør det muligt at omforme frisuren efter behov hele dagen. Indeholder vores molekyle der tykner håret (PBAE) og ler.

Molding clay:
• Former dit hår til dynamiske frisurer i fugtigt eller tørt hår
• Holder din frisure på plads
• Forbliver fleksibel og dermed mulig at omforme, så du kan ændre din frisure hele dagen
• Har medium hold og mat finish

Molding clay er ideel til mænd og kvinder med kort hår. Indeholder ikke silikone. Sikker at anvende på farvet og kemisk behandlet hår.

 

Klik her og læs mere om Living Proof...


 

 

 

ZENZ THERAPY

 

VI INTRODUCERER DET NYE

ZT BY ZENZTHERAPY COPENHAGEN


ZenzTherapy er en produktserie til håret som er fyldt med nærende og aktive ingredienser, der alle er af højeste kvalitet. Produktserien er bygget op omkring 4 økologiske og nordiske planter, som også er kendte under betegnelsen ”superfood”. Betegnelsen ”superfood” tilkommer planter, som har en sundhedsfremmende virkning på kroppen. Hyben, Amarant, Havtorn og Kamille er de udvalgte planter, som plejeprodukterne er bygget op omkring. Disse planter har gennem generationer, og også i nyere tid, vundet indpas i vores livsstil. Hvad enten det drejer sig om personlig velvære, mad, kosmetik eller hårpleje, så har disse ingredienser vist en stor gennemslagskraft på alle parametre. De udvalgte nordiske planter har alle en unik virkning på både hår og hårbund gennem deres styrkende, fugtudjævnende og revitaliserende virkninger.

 

Klik her og læs mere om ZenzTherapy...


 

 

ORGANIC HAIRSPA

 

ORGANIC HAIRSPA INTRODUCERER

FIBER MOUSSE


En vidunderlig og cremet mousse med fibre der skaber hold og fylde samtidig med, at den bevarer din hårfarve neutral.

Lyse og lette violette pigmenter i Fiber Mousse sørger for, at minimere de uønskede gyldne nuancer som, med tiden, ofte forekommer i et farvet hår.

Fibrene i denne mousse skaber fylde og giver en fornemmelse af et tykkere hår. Fiber Mousse er beriget med økologisk æble og Aloe Vera som sørger for antioxidanter og fugt til håret. Beskytter håret mod varmestyling.

Velegnet til langt de fleste hårtyper, kort som langt. Påføres i fugtigt hår fra bund til spids.

 

Klik her og læs mere om Organic Hairspa...


 

 

 

ORGANIC HAIRSPA

 

ORGANIC HAIRSPA INTRODUCERER

MAGIC PRIMER LEAVE-IN CONDITIONER


Nyt, smart og næsten magisk produkt med 11 unikke, beskyttende og forbedrende fordele til dit hår.

Magic Primer er et næsten magisk produkt, som er velegnet til langt de fleste hårtyper. Magic Primer beskytter og forbedrer håret i forhold til udfiltring, blødhed, fleksibilitet, glans, porøsitet, styling, statisk elektricitet, varmestyling, farvet hår samt UVA- og UVB-stråling.

Magic Primer Leave-in Conditioner er blandt andet beriget med økologisk grøn te, ærteprotein og panthenol. Produktet er dermatologisk testet.

 

Klik her og læs mere om Organic Hairspa...


 

 

 

KEVIN MURPHY

 

KEVIN MURPHY INTRODUCERER

PRODUKTET ALLE HAR VENTET PÅ

BEDROOM.HAIR Flexible texturizing hairspray


Let og fleksibel hårspray der giver glans og hold for at skabe tilfældig tekstur og et “upoleret” look. Ideel til alle hårtyper.

Efterlader håret bevægeligt og stadig muligt at røre ved. Giver tekstur og separation. Indeholder en trio af naturlige ingredienser for at gøre dit hår blødt og håndterbart med et fleksibelt hold der varer ved hele dagen.

Perfekt til alle hårtyper, farver og teksturer.

Anvendelse: Anvendes som Finishing spray på tørt hår.

 

Klik her og læs mere om Kevin Murphy...


 

 

 

LIVING PROOF

 

LIVING PROOF INTRODUCERER

FULL DRY VOLUME BLASTTM


En spray, der skaber en volumen og en tekstur der er næsten lige så let som luft, og som samtidig giver et holdbart resultat på tørt hår.

Indeholder vores volumen- og teksturgivende molekyle (ETAS), som er lettere og større end de molekyler som er standard. ETAS-molekylet gør Full Dry Volume Blast i stand til at give fantastisk volumen og tekstur til dit hår uden at tynge det ned.

Full Dry Volume Blast
• Giver øjeblikkelig volumen og tekstur, der holder
• Forvandler fint, fladt hår til frisurer fuld af volumen
• Gør ikke håret sprødt eller stift
• Kan anvendes når som helst og hvor som helst for øjeblikkelige resultater

Anvendelse: Omryst for at aktivere formlen. ETAS er så let, at det kan flyde, så det er vigtigt at omryste før hvert spray. Anvend derefter på tørt hår fra rod til spids for volumen og tekstur i hele håret.

 

Klik her og læs mere om Living Proof...