Nyheder

NYHEDER FRA ICON HAIRSPA

 

DANMARKSPREMIERE PÅ

LIVING PROOF


Successerien fra USA som har imponeret saloner og forbrugere verden over.

Serien har indtil videre modtaget over 85 priser og anerkendelser og bliver rost af skønhedsredaktører og stylister overalt.

Serien er et resultat af et enestående samarbejde mellem førende hårstylister og videnskabsfolk.

 

Skønhed og genial videnskab

Rent videnskabeligt har Living Proof opfundet og patentanmeldt to nye Living Proof molekyler PBAE - (PolyBetaAminoEster), OFPMA - (OctaFluoroPentylMeth- Acrylate), som er langt mere effektive end traditionelle silikone- og oliebaserede teknologier. Serien er, ud over at være helt silikonefri, naturligvis også uden bl.a. parabener og sulfater.

 

Living Proof serien tilbyder ud over flot produktdesign, imponerende produktkvalitet helt fri for bl.a. silikone, parabener og sulfater.


 

 

 

ZENZ THERAPY

 


ZENZ THERAPY COLOR TREATMENT

ICON introducerer nu det enestående farve-vedligeholdelsessystem, som forlænger farvernes levetid og samtidig giver lækker kureffekt til håret.

 

Farveopfriskende conditioner/kur der er beriget med Jojobaolie, Hydroliseret Keratin Protein samt Granatæble ekstrakt der bevarer håret smidigt og hårfarven intens og blank.

 

ZenzTherapy Color Treatment findes i 8 forskellige nuancer, som kan opfriske hårfarven mellem to farvebehandlinger.

 

Naturligvis fri for parabener.


 

 

 

ELCHIM

 


DEN ULTIMATIVE PROFESSIONELLE SALON FØNTØRRER

Der findes 8 typer af hår, og enhver type har brug for en specifik luftstrøm og temperatur.

8thSense er den første føntørrer, der passer til alle otte eksisterende typer af hår, fra tykt til tyndt hår, selv til et lille barn med fint hår, og til meget skrøbeligt og ødelagt hår.

Med et fingertryk på den elektroniske speeder på 8thSense føntørreren kan man regulere temperaturen og luftstrømmen med uendelige kombinationer. 8thSense er meget stille, stærk og skånsom. Enhver professionel frisør vil med det samme opdage, at en føntørrer som denne aldrig har eksisteret indtil nu.


 

 

 

KEVIN MURPHY

 

 


2 spændende tilføjelser til KM kursystemet TREAT.ME

“Hudpleje” til dit hår – opnå ultimativ styrke samt blødt og glat hår.

 

ANTI-AGEING CRUET
En dyb, plejende behandling der giver ungdommelig blankhed og glans til det tørre og sprøde hår, forårsaget enten kronologisk, fra miljøpåvirkninger eller kemisk aldring. Vi bruger ingredienser som Baobab Olie for de fugtgivende fordele, og som samtidig forbedrer elasticitet og hele hårets fremtoning. Alle disse faktorer bekæmper follikulær aldring på en ny og innovativ måde.

THICKENING CRUET
En kurbehandling der tykner håret og stimulerer hårvæksten. Ikke blot vil dit hår føles fugtet, det vil føles tykkere og stærkere. Ved anvendelse af samme teknologi som bruges til øjenvippeserum, tilstræber vi ikke blot at forbedre håret, men også at styrke og beskytte hårroden og rent faktisk øge mikrocirkulationen til hovedbunden og stimulere vækstfasen og dermed hårets vækst. Dine kunder vil elske eftervirkningerne, da vi har anvendt Yucca til at give et næringsrigt skub til håret og hjælper håret med at absorbere vigtige næringsstoffer fra vegetabilske proteiner.


 

 

 

LABEL.M

 

 


Eksklusiv nyhed fra label.m

Overlegen æstetik kombineret med eksklusiv, teknologisk innovation - Micro-Diamond Complex, er label.m Diamond Dust designet med inspiration fra premium hudpleje med en unik blanding af ædle og hårperfektionerende ingredienser, der giver en oplevelse af en ultimativ hårtransformation.

Innovativ og luksuriøs med ægte diamantstøvpartikler.

- Intensivt nærende og forsegler hårstrået
- Giver et kraftfuldt beskyttende skjold for at beskytte mod varme og fugtighed
- Diamantstøvpartikler fremhæver hårets glans på unik vis, håret bliver blankt og blødt
- Bidrager til naturlig bevægelse og vægtløs volumen i håret
- Er blid ved hår og hovedbund og er fri for parabener, sulfater og gluten

Time to Shine

Premium hårpleje, dyrebar, overlegen og ultimativ luksus. Med stigende efterspørgsel på luksus hårpleje, lancerer label.m nu sin mest dekadente produktserie til dato - Diamond Dust.
En ny kollektion, der fremhæver de lysreflekterende egenskaber ægte diamanter giver. Diamond Dust er skabt til at fremhæve, give fantastisk volumen og en udglattende blødhed til håret, og med sin forskønnende glans, give en intens udstråling.
Indeholder bl.a. diamantstøv fra hvide og sorte diamanter, som både giver glans og varmebeskyttelse, samt perlestøv og champagne. Mere eksklusivt bliver det ikke.

 

Se videoen The Story Behind label.m Diamond Dust her.


 

 

 

ORIGINAL & MINERAL


C-Paste - Det seneste nye innovative produkt til hårstyling er netop nu blevet en del af O&M-familien.

C-Paste består af fleksible, vandopløselige fibre og er tilsat kokosnøddeolie, som giver en fleksibel tekstur og smuk glans til både kort og langt hår.

Mens mange andre hårpaste er tilsat petroleumbaserede ingredienser, anvendes der i C-Paste kokosnøddeolie, som gør produktet så blidt som muligt mod både krop og miljø, uden at gå på kompromis med kvalitet og stil.

Jose Bryce Smith, grundlægger af O&M, siger: “Jeg elsker at bruge kokosnøddeolie i mit køkken. Som en del af mine skønhedsrutiner bruger jeg det som bodylotion, så derfor blev jeg naturligvis begejstret, da vi valgte at bruge kokosnøddeolie som base for vores nye hårpaste”.


 

 

 

KEVIN MURPHYREPAIR-ME.WASH og RINSE vil genoprette og reparere håret, tilføre glans og hjælpe med genopbygning af hårets overflade og ligeledes danne en beskyttende kappe af fugtgivende og styrkende næringsstoffer til håret. Med tilføjelsen af Silkeaminosyrer og Acai Ekstrakter, vil REPAIR.ME også levere genopbyggende og reparerende fordele for kemisk beskadiget og skørt hår.

RE.STORE bruger ”ingen-skum” teknologi, hvilket betyder, at det er ”ONE STEP” genopbyggende og rensende behandling i én og samme arbejdsgang. Ved at anvende enzymer kombineret med proteiner fra Grønne Ærter og vegetabilske aminosyrer, giver det samme virkning til håret, som ”et skud proteiner i armen” har på mennesker. Håret bliver øjeblikkeligt styrket, uden at blive tungt og sprødt, og et blankt, fleksibelt og skinnende resultat bliver synligt på håret.

 

Se video med KEVIN.MURPHY og REPAIR.ME her.


 


 

 

COLOR.ME by KEVIN MURPHY


COLOR.ME er resultatet af KEVIN.MURPHY’s vision om en sammensmeltning af styling, mode og hårfarve. Denne kompakte farveserie giver kvalitetsresultater kombineret med et naturligt udseende og optimal farvevirkning. En avanceret blanding teknologi og ingredienser “fra jorden” fugter, forynger og giver en utrolig glans uden at gå på kompromis med miljøet.

“Det, der er inde i tuben, er lige så vigtigt som den farve, der kommer ud af den. Vi har valgt at lave en permanent hårfarve, der ikke indeholder PPD og ammoniak. Vi har beriget farvecremen med bassiasmør, granatæble, aloe vera og honning. Produktkvaliteten er utrolig vigtig for mig – grå hår skal kunne dækkes 100 %. Flertonet effekt og et lille fleksibelt sortiment var egenskaber, som efter min mening var et absolut must.”

Kevin Murphy

 

Se video med KEVIN.MURPHY og COLOR.ME her.