Nyheder

NYHEDER FRA ICON HAIRSPA

 

ZENZ THERAPY

 

VI INTRODUCERER DET NYE

ZT BY ZENZTHERAPY COPENHAGEN


ZenzTherapy er en produktserie til håret som er fyldt med nærende og aktive ingredienser, der alle er af højeste kvalitet. Produktserien er bygget op omkring 4 økologiske og nordiske planter, som også er kendte under betegnelsen ”superfood”. Betegnelsen ”superfood” tilkommer planter, som har en sundhedsfremmende virkning på kroppen. Hyben, Amarant, Havtorn og Kamille er de udvalgte planter, som plejeprodukterne er bygget op omkring. Disse planter har gennem generationer, og også i nyere tid, vundet indpas i vores livsstil. Hvad enten det drejer sig om personlig velvære, mad, kosmetik eller hårpleje, så har disse ingredienser vist en stor gennemslagskraft på alle parametre. De udvalgte nordiske planter har alle en unik virkning på både hår og hårbund gennem deres styrkende, fugtudjævnende og revitaliserende virkninger.

 

Klik her og læs mere om ZenzTherapy...


 

 

ORGANIC HAIRSPA

 

ORGANIC HAIRSPA INTRODUCERER

FIBER MOUSSE


En vidunderlig og cremet mousse med fibre der skaber hold og fylde samtidig med, at den bevarer din hårfarve neutral.

Lyse og lette violette pigmenter i Fiber Mousse sørger for, at minimere de uønskede gyldne nuancer som, med tiden, ofte forekommer i et farvet hår.

Fibrene i denne mousse skaber fylde og giver en fornemmelse af et tykkere hår. Fiber Mousse er beriget med økologisk æble og Aloe Vera som sørger for antioxidanter og fugt til håret. Beskytter håret mod varmestyling.

Velegnet til langt de fleste hårtyper, kort som langt. Påføres i fugtigt hår fra bund til spids.

 

Klik her og læs mere om Organic Hairspa...


 

 

 

ORGANIC HAIRSPA

 

ORGANIC HAIRSPA INTRODUCERER

MAGIC PRIMER LEAVE-IN CONDITIONER


Nyt, smart og næsten magisk produkt med 11 unikke, beskyttende og forbedrende fordele til dit hår.

Magic Primer er et næsten magisk produkt, som er velegnet til langt de fleste hårtyper. Magic Primer beskytter og forbedrer håret i forhold til udfiltring, blødhed, fleksibilitet, glans, porøsitet, styling, statisk elektricitet, varmestyling, farvet hår samt UVA- og UVB-stråling.

Magic Primer Leave-in Conditioner er blandt andet beriget med økologisk grøn te, ærteprotein og panthenol. Produktet er dermatologisk testet.

 

Klik her og læs mere om Organic Hairspa...


 

 

 

KEVIN MURPHY

 

KEVIN MURPHY INTRODUCERER

PRODUKTET ALLE HAR VENTET PÅ

BEDROOM.HAIR Flexible texturizing hairspray


Let og fleksibel hårspray der giver glans og hold for at skabe tilfældig tekstur og et “upoleret” look. Ideel til alle hårtyper.

Efterlader håret bevægeligt og stadig muligt at røre ved. Giver tekstur og separation. Indeholder en trio af naturlige ingredienser for at gøre dit hår blødt og håndterbart med et fleksibelt hold der varer ved hele dagen.

Perfekt til alle hårtyper, farver og teksturer.

Anvendelse: Anvendes som Finishing spray på tørt hår.

 

Klik her og læs mere om Kevin Murphy...


 

 

 

LIVING PROOF

 

LIVING PROOF INTRODUCERER

FULL DRY VOLUME BLASTTM


En spray, der skaber en volumen og en tekstur der er næsten lige så let som luft, og som samtidig giver et holdbart resultat på tørt hår.

Indeholder vores volumen- og teksturgivende molekyle (ETAS), som er lettere og større end de molekyler som er standard. ETAS-molekylet gør Full Dry Volume Blast i stand til at give fantastisk volumen og tekstur til dit hår uden at tynge det ned.

Full Dry Volume Blast
• Giver øjeblikkelig volumen og tekstur, der holder
• Forvandler fint, fladt hår til frisurer fuld af volumen
• Gør ikke håret sprødt eller stift
• Kan anvendes når som helst og hvor som helst for øjeblikkelige resultater

Anvendelse: Omryst for at aktivere formlen. ETAS er så let, at det kan flyde, så det er vigtigt at omryste før hvert spray. Anvend derefter på tørt hår fra rod til spids for volumen og tekstur i hele håret.

 

Klik her og læs mere om Living Proof...