Nyheder

NYHEDER FRA ICON HAIRSPA

 

COLOR.ME by KEVIN MURPHY

 

 


COLOR.ME introducerer 3 nye toningsfarver i de smukkeste pastelfarver

Genopfrisker og toner dit hår i højaktuelle, flotte pastelfarver. Giver samtidig optimal pleje og glans til dit hår.

APRICOT.TONER

Rafineret kobber nuance og skaber et gyldent skær. Tilsæt APRICOT på blonde nuancer og skab en midlertidig pastelnuance. Tilfører blankhed til håret.

LILAC.TONER

Perfekt til at skabe en lilla pastel nuance på lyst hår. Mix med naturals for at skabe en blød pink/lilla pastel på lyst hår. Anvendt ovenpå chokolade brune nuancer, skabes et mere neutralt, mørkebrunt resultat. Skaber caramel resultat når den tones ovenpå reflekser i tonehøjden 6 eller 7.

ICE.TONER

Skaber et flot blondt og koldt resultat ovenpå et varmt, blondt grundlag. Neutraliserer gyldne pigmenter. Efterlader et koldt, pastel violet ICE skær på gråt hår. Tilfører blankhed til håret.
 

ICON introducerer nu det enestående farve-vedligeholdelsessystem, som forlænger farvernes levetid og samtidig giver lækker kureffekt til håret.


 

 

 

COLOR.ME by KEVIN MURPHY


FREESTYLE.LIGHTENER

Et lysningspulver der er specielt udviklet til frihånds, Ombre eller Hair-paint teknikker.

Indeholder blandt andet KAOLIN, som gør det muligt at anvende produktet uden folie eller andet mellemlægspapir. Kan lysne op til 7 toner. Skaber naturlige solkyssede resultater. Produktet giver dig max mulighed for at arbejde kreativt.

FREESTYLE.LIGHTENER giver dig max mulighed for at arbejde kreativt.

 

COLOR.ME PALETTE og PRECISIONS FARVE PENSEL

Nu kan du farve som en sand kunstner, med denne PALETTE og PRECISIONS FARVE PENSEL, som er specielt designet til frihånds “Hair paint”.

Paletten er konstrueret i letvægtsmateriale med plads til produkt på brættet, så arbejdsgangen bliver nemmere. Penslen er fleksibel og smal og sikrer en ensartet og jævn påføring af FREESTYLE.LIGHTENER.


 

 

 

KEVIN MURPHY


SMOOTH.AGAIN produkterne er skabt til kunder, der kæmper med kruset, ”frizzy” hår. Hvis håret er naturligt krøllet, vil produkterne hjælpe med at definere krøllerne, og hvis der er medium til kraftig hårstruktur som har tendens til at kruse, så vil SMOOTH.AGAIN WASH & RINSE hjælpe med at eliminere dette.

SMOOTH.AGAIN WASH
Indeholder Monoi Olie der beroliger, udglatter og beskytter håret samtidig med det bliver blødt og lækkert. Murumuru Butter efterlader et vægtløst beskyttende lag på håret hvormed det får mere modstandskraft og glans. Ekstrakt fra Solsikkefrø virker som en fugtighedscreme til at gøre håret blødere, blankere og stærkere.

SMOOTH.AGAIN RINSE
Ved brug af ion-baseret kationisk teknologi, er Keratinprotein blevet udviklet til at efterligne strukturen af proteiner i håret og til at tilpasse sig der, hvor der er størst behov. Cocoa Seed Butter fungerer som et naturligt beskyttende lag, der forsegler ru og spaltede spidser samtidig med hår og hovedbund beskyttes. Reducerer krus og virker udglattende på håret.

FORDELE:
• Udglattende
• Blødgørende
• Nærende
• Beskyttende
• Sulfat fri
• Parabene fri


 

 

 

LIVING PROOF

 


MÅ VI PRÆSENTERE: FULL SHAMPOO, FULL CONDITIONER OG FULL THICKENING CREAM

Prisvindende serie af produkter, der skaber volume og bevægelse for selv det fineste, fladeste hår. Efterlader ikke flager i håret og gør ikke håret stift - full giver volume som holder, selv når du køre fingrene igennem håret.

• Renser blidt, men grundigt, rester af snavs, olie, og produktaflejringer
• Tilfører let pleje, uden at gå på kompromis med volume
• Udglatter håret og modvirker håret knækker
• Forbereder håret til maksimal fylde
• Sikker at bruge, også for farvet og kemisk behandlet hår

Hvordan det virker

Full produkter er formuleret til at give et fint, fladt hår et udseende og en følelse af et kraftigt og tykt hår. Indeholder vores patenterede molekyle for sundt hår, OFPMA.

Full shampoo og conditioner blødgør og glatter hårstråene uden nogensinde at tynge dem ned. Disse letvægtsformler renser blidt, samtidig med håret får maksimal tykkelse, uden at gå på kompromis med naturlig fylde.

Full Thickening Cream indeholder vores patenterede Volumizing Molecule (PBAE), som efterligner udseendet og fornemmelsen af tykkere hår ved at deponere en fleksibel og holdbar mængde micromolekyler, der lægger sig mellem hvert hårstrå og dermed skaber plads og volume. Fint hår føles mærkbart fyldigere og har volumen, der holder længere end traditionelle volumizing produkter.


 

 

 

KEVIN MURPHY - MINI

 


Kevin Murphy rejsestørrelser fås nu i endnu flere varianter

Tag dine Kevin Murphy favorit produkter med på rejsen. De praktiske rejsestørrelser indeholder fra 40-100ml og fås i mange varianter.

Senest nye er Doo.Over og Young.Again serien.


 

 

 

DANMARKSPREMIERE PÅ

LIVING PROOF


Successerien fra USA som har imponeret saloner og forbrugere verden over.

Serien har indtil videre modtaget over 85 priser og anerkendelser og bliver rost af skønhedsredaktører og stylister overalt.

Serien er et resultat af et enestående samarbejde mellem førende hårstylister og videnskabsfolk.

 

Skønhed og genial videnskab

Rent videnskabeligt har Living Proof opfundet og patentanmeldt to nye Living Proof molekyler PBAE - (PolyBetaAminoEster), OFPMA - (OctaFluoroPentylMeth- Acrylate), som er langt mere effektive end traditionelle silikone- og oliebaserede teknologier. Serien er, ud over at være helt silikonefri, naturligvis også uden bl.a. parabener og sulfater.

 

Living Proof serien tilbyder ud over flot produktdesign, imponerende produktkvalitet helt fri for bl.a. silikone, parabener og sulfater.


 

 

 

ZENZ THERAPY

 


ZENZ THERAPY COLOR TREATMENT

ICON introducerer nu det enestående farve-vedligeholdelsessystem, som forlænger farvernes levetid og samtidig giver lækker kureffekt til håret.

 

Farveopfriskende conditioner/kur der er beriget med Jojobaolie, Hydroliseret Keratin Protein samt Granatæble ekstrakt der bevarer håret smidigt og hårfarven intens og blank.

 

ZenzTherapy Color Treatment findes i 8 forskellige nuancer, som kan opfriske hårfarven mellem to farvebehandlinger.

 

Naturligvis fri for parabener.


 

 

 

ELCHIM

 


DEN ULTIMATIVE PROFESSIONELLE SALON FØNTØRRER

Der findes 8 typer af hår, og enhver type har brug for en specifik luftstrøm og temperatur.

8thSense er den første føntørrer, der passer til alle otte eksisterende typer af hår, fra tykt til tyndt hår, selv til et lille barn med fint hår, og til meget skrøbeligt og ødelagt hår.

Med et fingertryk på den elektroniske speeder på 8thSense føntørreren kan man regulere temperaturen og luftstrømmen med uendelige kombinationer. 8thSense er meget stille, stærk og skånsom. Enhver professionel frisør vil med det samme opdage, at en føntørrer som denne aldrig har eksisteret indtil nu.


 

 

 

LABEL.M

 

 


Eksklusiv nyhed fra label.m

Overlegen æstetik kombineret med eksklusiv, teknologisk innovation - Micro-Diamond Complex, er label.m Diamond Dust designet med inspiration fra premium hudpleje med en unik blanding af ædle og hårperfektionerende ingredienser, der giver en oplevelse af en ultimativ hårtransformation.

Innovativ og luksuriøs med ægte diamantstøvpartikler.

- Intensivt nærende og forsegler hårstrået
- Giver et kraftfuldt beskyttende skjold for at beskytte mod varme og fugtighed
- Diamantstøvpartikler fremhæver hårets glans på unik vis, håret bliver blankt og blødt
- Bidrager til naturlig bevægelse og vægtløs volumen i håret
- Er blid ved hår og hovedbund og er fri for parabener, sulfater og gluten

Time to Shine

Premium hårpleje, dyrebar, overlegen og ultimativ luksus. Med stigende efterspørgsel på luksus hårpleje, lancerer label.m nu sin mest dekadente produktserie til dato - Diamond Dust.
En ny kollektion, der fremhæver de lysreflekterende egenskaber ægte diamanter giver. Diamond Dust er skabt til at fremhæve, give fantastisk volumen og en udglattende blødhed til håret, og med sin forskønnende glans, give en intens udstråling.
Indeholder bl.a. diamantstøv fra hvide og sorte diamanter, som både giver glans og varmebeskyttelse, samt perlestøv og champagne. Mere eksklusivt bliver det ikke.

 

Se videoen The Story Behind label.m Diamond Dust her.