Nyheder

NYHEDER FRA ICON HAIRSPA

 

TORNADO CLIPPER

 


TOP PROFESSIONEL TORNADO TC-601 CLIPPER

Fantastisk klippemaskine med 3 valgfrie klippehastigheder, digitalt display og lang batteri-funktionstid på hele 5 timer.

Egenskaber:

Titaniumlegerede blade med keramisk bevægelige blade skaber længerevarende skarphed.

Lydløs og højtydende motor.

Matchet med høj kapacitet og genopladelige super Li-ion batterier.

3 valgfrie klippehastigheder.

LCD skærm, som viser omdrejninger pr. minut.

Med justerbar længdeindstilling i 4 trin fra 1,0mm til 1,9mm (uden brug af afstandsmåler).

Kan anvendes med eller uden ledning.


 

 

 

ZENZ THERAPY

 


Bestsellerne fra ZENZ THERAPY - nu i praktiske rejsestørrelser

Wax Spray er et unikt produkt, der er nem at påføre og fordele i alle hårtyper og længder. Wax Spray skaber struktur, separation og hold.

Hairspray med stærkt hold, er velegnet til alle hårtyper. Skaber et godt og fleksibelt hold i håret og efterlader en flot og naturlig glans.

Dry Volume Booster skaber maksimal volume og struktur. Efterlader både kort og længere hår med fleksibel volumen og max fleksibilitet.

Alle 3 varianter fås nu i en praktisk 100ml, lige til at medbringe i håndbagagen.


 

 

 

LIVING PROOF

 


MÅ VI PRÆSENTERE: TIMELESS

Living Proof lancerer Timeless det banebrydende agelesssystem til dit hår

Ligesom det sker med din hud, ændres noget i dit hår efterhånden som du bliver ældre. Denne ændring fortsætter. De fleste kvinder ved hvorfor huden ældes, men kun få forstår, hvad der sker når håret ældes. Med Timeless er det endelig muligt at bekæmpe aldringen og modvirke ændringer i dit hår.

Videnskaben bag Timeless
Drivkraften i The Living Proof Timeless Collection er et styrkende Complex, vores mest avancerede teknologi som er resultatet af års forskning.

Det består af:
- Aminosyrer: Bidrager til at styrke og befæste håret
- Ceramide-lignende lipider: Forsegler hårroden og udglatter håret
- OFPMA + protein: Vores ”Sundt Hår” molekyle, opretholder fugten i håret, gør håret stærkt og afviser snavs og olie, så håret forbliver rent i længere tid.


 

 

 

LIVING PROOF

 


Nye rejsestørrelser fra LIVING PROOF

Nu fås Full og Timeless produkterne også i de lækre rejsestørrelser, perfekt til at tage med i håndbagagen.

Living Proof rejsestørrelser fås i 29 varianter.

 

Klik her og læs mere om Living Proof...


 

 

 

ORIGINAL MINERAL

 


CONQUER BLONDE CONDITIONER

En parabene-fri conditioner specielt sammensat til blondt, gråt og sølvfarvet hår.

Conquer Blonde giver blondiner den smukke, salonfriske farve tilbage. Slut med gullige nuancer, der naturligt opstår i blondt hår. Conquer Blonde Conditioner virker, sammen med Conquer Blonde Shampoo, fantastisk til at lysne og fjerne kedelige gullige toner fra gråt og sølvfarvet hår.

Giver blondt hår gnistrende glans, genopliver smukke, naturlige gråtoner og opfrisker salonfarven.

Ingredienser:
Violet Mica - Et ”farve glans” molekyle, der er designet til at hjælpe med at fjerne gullige toner fra blond og sølv/gråt hår.
Macadamia Olie - En naturlig, australsk olie, der hjælper med at holde hårets fugtbalance.
Shea Butter - Et naturligt smør, der blødgør og fugter håret.
Jojoba Esters - Naturligt udvundet af Jojobaolie. Hjælper til, at bevare farven og forebygge at farven falmer.

“Livsstil kan forårsage, at selv den mest fantastiske blonde farve mister noget af farvedybden med tiden. Conquer Blonde serien renser, lysner og opfrisker lyse toner fra rod til spids. Vigtigst af alt, den er blid nok til at anvende på selv meget lysnet hår og stærk nok til at gøre en forskel. Dette produkt plejer blondt og gråt hår fuldstændig optimalt, hvilket gør mit job meget lettere." - Wayne Lewis, teknisk direktør i Original & Mineral


 

 

 

COLOR.ME by KEVIN MURPHY

 

 


COLOR.ME introducerer 3 nye toningsfarver i de smukkeste pastelfarver

Genopfrisker og toner dit hår i højaktuelle, flotte pastelfarver. Giver samtidig optimal pleje og glans til dit hår.

APRICOT.TONER

Rafineret kobber nuance og skaber et gyldent skær. Tilsæt APRICOT på blonde nuancer og skab en midlertidig pastelnuance. Tilfører blankhed til håret.

LILAC.TONER

Perfekt til at skabe en lilla pastel nuance på lyst hår. Mix med naturals for at skabe en blød pink/lilla pastel på lyst hår. Anvendt ovenpå chokolade brune nuancer, skabes et mere neutralt, mørkebrunt resultat. Skaber caramel resultat når den tones ovenpå reflekser i tonehøjden 6 eller 7.

ICE.TONER

Skaber et flot blondt og koldt resultat ovenpå et varmt, blondt grundlag. Neutraliserer gyldne pigmenter. Efterlader et koldt, pastel violet ICE skær på gråt hår. Tilfører blankhed til håret.
 

ICON introducerer nu det enestående farve-vedligeholdelsessystem, som forlænger farvernes levetid og samtidig giver lækker kureffekt til håret.


 

 

 

COLOR.ME by KEVIN MURPHY


FREESTYLE.LIGHTENER

Et lysningspulver der er specielt udviklet til frihånds, Ombre eller Hair-paint teknikker.

Indeholder blandt andet KAOLIN, som gør det muligt at anvende produktet uden folie eller andet mellemlægspapir. Kan lysne op til 7 toner. Skaber naturlige solkyssede resultater. Produktet giver dig max mulighed for at arbejde kreativt.

FREESTYLE.LIGHTENER giver dig max mulighed for at arbejde kreativt.

 

COLOR.ME PALETTE og PRECISIONS FARVE PENSEL

Nu kan du farve som en sand kunstner, med denne PALETTE og PRECISIONS FARVE PENSEL, som er specielt designet til frihånds “Hair paint”.

Paletten er konstrueret i letvægtsmateriale med plads til produkt på brættet, så arbejdsgangen bliver nemmere. Penslen er fleksibel og smal og sikrer en ensartet og jævn påføring af FREESTYLE.LIGHTENER.


 

 

 

KEVIN MURPHY


SMOOTH.AGAIN produkterne er skabt til kunder, der kæmper med kruset, ”frizzy” hår. Hvis håret er naturligt krøllet, vil produkterne hjælpe med at definere krøllerne, og hvis der er medium til kraftig hårstruktur som har tendens til at kruse, så vil SMOOTH.AGAIN WASH & RINSE hjælpe med at eliminere dette.

SMOOTH.AGAIN WASH
Indeholder Monoi Olie der beroliger, udglatter og beskytter håret samtidig med det bliver blødt og lækkert. Murumuru Butter efterlader et vægtløst beskyttende lag på håret hvormed det får mere modstandskraft og glans. Ekstrakt fra Solsikkefrø virker som en fugtighedscreme til at gøre håret blødere, blankere og stærkere.

SMOOTH.AGAIN RINSE
Ved brug af ion-baseret kationisk teknologi, er Keratinprotein blevet udviklet til at efterligne strukturen af proteiner i håret og til at tilpasse sig der, hvor der er størst behov. Cocoa Seed Butter fungerer som et naturligt beskyttende lag, der forsegler ru og spaltede spidser samtidig med hår og hovedbund beskyttes. Reducerer krus og virker udglattende på håret.

FORDELE:
• Udglattende
• Blødgørende
• Nærende
• Beskyttende
• Sulfat fri
• Parabene fri


 

 

 

KEVIN MURPHY - MINI

 


Kevin Murphy rejsestørrelser fås nu i endnu flere varianter

Tag dine Kevin Murphy favorit produkter med på rejsen. De praktiske rejsestørrelser indeholder fra 40-100ml og fås i mange varianter.

Senest nye er Doo.Over og Young.Again serien.


 

 

 

DANMARKSPREMIERE PÅ

LIVING PROOF


Successerien fra USA som har imponeret saloner og forbrugere verden over.

Serien har indtil videre modtaget over 85 priser og anerkendelser og bliver rost af skønhedsredaktører og stylister overalt.

Serien er et resultat af et enestående samarbejde mellem førende hårstylister og videnskabsfolk.

 

Skønhed og genial videnskab

Rent videnskabeligt har Living Proof opfundet og patentanmeldt to nye Living Proof molekyler PBAE - (PolyBetaAminoEster), OFPMA - (OctaFluoroPentylMeth- Acrylate), som er langt mere effektive end traditionelle silikone- og oliebaserede teknologier. Serien er, ud over at være helt silikonefri, naturligvis også uden bl.a. parabener og sulfater.

 

Living Proof serien tilbyder ud over flot produktdesign, imponerende produktkvalitet helt fri for bl.a. silikone, parabener og sulfater.