Kursus program hos ICON Hairspa

Velkommen til et nyt og friskt kursusår med ICON Hairspa
 

ICON Hairspa udforsker konstant nye produkter og teknologier i forhold til farve, pleje og styling, da vi ønsker, at servicere frisører som vil bevare friheden til at vælge og til at skabe deres helt personlige salon.
I tråd med vores brede sortiment af produkter, der aldrig går på kompromis med kvaliteten, tilbyder vi ligeledes kurser for dig, som gerne vil udvikle din faglige viden og holde dig opdateret i forhold til tidens trends m.h.t. farve- og klippeteknikker. Vi har derfor sammensat forskellige kurser som vi håber, I vil synes om…Læs mere om vores kurser herunder...


 

COLOR.ME by KEVIN MURPHY - Come as you are collection '18

Hvert år udvikler Kevin Murphy en flot, anvendelig og yderst aktuel farvekollektion, som kan varieres og tilpasse til forskellige længder og nuancer. Denne aften vil ICON Hairspa teknikere introducerer farveteknikkerne for Jer og vise nogle klipninger, som passer til teknikkerne.

Arrangementet henvender sig til alle frisører der arbejder med COLOR.ME, og til Jer som gerne vil se og høre lidt mere om et farvesystem der er fri for Ammoniak og PPD.

 

Klik og læs mere om denne aften...


 

MARIANNE JENSEN - UDSOLGT

Når Marianne klipper og sætter farve på sine looks, er det lidt som at træde ind i en magisk verden af kærlighed og hår. Hendes konstante fornyelse af form og teknik kommer i særdeleshed fra det daglige arbejde, som Marianne udfører på både nationalt såvel som internationalt plan.

Denne aften er fyldt med demo, klip, farve og styling.

 

Klik og læs mere om denne aften...

 


ZENZTHERAPY ALTERNATIVE COLOR - IN-SALON EDUCATION

ICON Hairspa tilbyder en række forskellige typer undervisning i forbindelse med ZenzTherapy Alternative Color.

Er du helt ny indenfor ZenzTherapy farverne, eller trænger du til opfriskning eller måske en mere intens og lærerig gennemgang, så tag et kig på de undervisningsmuligheder vi tilbyder.

 

Klik og læs mere om ZenzTherapy Alternative Color undervisning...


 

KEVIN MURPHY - IN-SALON EDUCATION

Er du ny i Kevin Murphy universet, eller trænger du til en mere intens og informativ gennemgang af produkterne, så tag et kig på de undervisningsmuligheder vi tilbyder.

Der findes også undervisning til inspiration og forklaring om reskaberne som er tilgængelige i Kevin Murphy's sortiment.

ICON Hairspa tilbyder forskellige typer undervisning i forbindelse med Kevin Murphy produkter. Alle undervisninger foregår på jeres salon.

 

Klik og læs mere om Kevin Murphy undervisning...


 

COLOR.ME by KEVIN MURPHY - IN-SALON EDUCATION

ICON Hairspa tilbyder en række forskellige typer undervisning i forbindelse med Color.Me by Kevin Murphy.

Er du helt ny i brugen af Color.Me, eller trænger du blot til en opfriskning i brugen af farverne, så tag et kig på de undervisningsmuligheder vi tilbyder.

Der findes også undervisning specifikt målrettet til Hair Paint, Balayage eller Umbra - "Kært barn har mange navne".

 

Klik og læs mere om Color.Me by Kevin Murphy undervisning...