Kursus program hos ICON Hairspa

Velkommen til et nyt og friskt kursusår med ICON Hairspa
 

ICON Hairspa udforsker konstant nye produkter og teknologier i forhold til farve, pleje og styling, da vi ønsker, at servicere frisører som vil bevare friheden til at vælge og til at skabe deres helt personlige salon.
I tråd med vores brede sortiment af produkter, der aldrig går på kompromis med kvaliteten, tilbyder vi ligeledes kurser for dig, som gerne vil udvikle din faglige viden og holde dig opdateret i forhold til tidens trends m.h.t. farve- og klippeteknikker. Vi har derfor sammensat forskellige kurser som vi håber, I vil synes om…Læs mere om vores kurser herunder...


 

ICON HAIRSPA PRÆSENTERER MICHAEL SHAUN CORBY & EDITHA KOCKS

En aften med klip og styling direkte fra den røde løber i Los Angeles.

Kom med til en aften med en højt profileret frisør fra Los Angeles (Hollywood) der med garanti vil få smilet frem hos langt de fleste. Aftenen består af Look & Learn – klip og styling.

 

Klik og læs meget mere om denne fantastiske aften...

 

KEVIN MURPHY - IN-SALON EDUCATION - HOS SALON IMAGINE

Et udpluk af Kevin Murphy kurserne er nu tilgængelige hos Salon Imagine på udvalgte datoer. Er du bekendt med Kevin Murphy produkterne eller Color.Me farverne, og ønsker en mere intens og informativ gennemgang, eller blot at blive opdateret på serien, så får du her muligheden.

ICON Hairspa tilbyder forskellige typer undervisning i forbindelse med Kevin Murphy produkter og Color.Me farver. Disse undervisninger foregår hos Salon Imagine og der undervises af Heidi Boelsmand Hansen.

 

Klik og læs mere om Kevin Murphy og Color.Me undervisning hos Salon Imagine...

 

HAIRPAINT DAG HOS ICON HAIRSPA

Hvorvidt det var franskmændene eller amerikanerne der først introducerede hairpaint vil vi lade være usagt. Men fakta er, at tidens helt store farveteknik stadig er meget populær hos kunderne i Danmark. Hvis du føler dig lidt usikker, eller ikke rigtig er kommet i gang med hairpaint teknikkerne, så kunne dette kursus måske være noget for dig.

 

Bemærk: Begrænset antal pladser!

 

Klik og læs mere om hairpaint kurset...

 

ZENZTHERAPY ALTERNATIVE COLOR - IN-SALON EDUCATION

ICON Hairspa tilbyder en række forskellige typer undervisning i forbindelse med ZenzTherapy Alternative Color.

Er du helt ny indenfor ZenzTherapy farverne, eller trænger du til opfriskning eller måske en mere intens og lærerig gennemgang, så tag et kig på de undervisningsmuligheder vi tilbyder.

 

Klik og læs mere om ZenzTherapy Alternative Color undervisning...


 

KEVIN MURPHY - IN-SALON EDUCATION

Er du ny i Kevin Murphy universet, eller trænger du til en mere intens og informativ gennemgang af produkterne, så tag et kig på de undervisningsmuligheder vi tilbyder.

Der findes også undervisning til inspiration og forklaring om reskaberne som er tilgængelige i Kevin Murphy's sortiment.

ICON Hairspa tilbyder forskellige typer undervisning i forbindelse med Kevin Murphy produkter. Alle undervisninger foregår på jeres salon.

 

Klik og læs mere om Kevin Murphy undervisning...


 

COLOR.ME by KEVIN MURPHY - IN-SALON EDUCATION

ICON Hairspa tilbyder en række forskellige typer undervisning i forbindelse med Color.Me by Kevin Murphy.

Er du helt ny i brugen af Color.Me, eller trænger du blot til en opfriskning i brugen af farverne, så tag et kig på de undervisningsmuligheder vi tilbyder.

Der findes også undervisning specifikt målrettet til Hair Paint, Balayage eller Umbra - "Kært barn har mange navne".

 

Klik og læs mere om Color.Me by Kevin Murphy undervisning...


 

Som noget helt nyt tilbyder KEVIN.MURPHY International nu kurser, som frisører verden over har mulighed for at deltage i, og tage med på en rejse i dette skønne univers!

 

Det er nu muligt at deltage i MASTER.CLASSES inden for både farve, klip og styling. Klik på billedet og læs meget mere om de forskellige kurser, og hvor de afholdes. På hver kursusbeskrivelse er der et link direkte til køb af billet.

 

NB: Vi gør opmærksom på, at disse kurser udbydes direkte af KEVIN.MURPHY International, og bestilling samt betaling ikke går igennem ICON Hairspa A/S. Alle priser er i USD, grundet momsbestemmelser.

 

Du har også mulighed for at gå direkte til KEVIN.MURPHY ACADEMY WEBPAGE, hvor du kan se alle de aktuelle kurser, samt møde det globale team bag MASTER.CLASSES.

Klik her...