Kursus program hos ICON Hairspa

 

Velkommen til et nyt og friskt kursusår med ICON Hairspa
 

 

 
ICON Hairspa udforsker konstant nye produkter og teknologier i forhold til farve, pleje og styling, da vi ønsker, at servicere frisører som vil bevare friheden til at vælge og til at skabe deres helt personlige salon.
I tråd med vores brede sortiment af produkter, der aldrig går på kompromis med kvaliteten, tilbyder vi ligeledes kurser for dig, som gerne vil udvikle din faglige viden og holde dig opdateret i forhold til tidens trends m.h.t. farve- og klippeteknikker. Vi har derfor sammensat forskellige kurser som vi håber, I vil synes om…Klik og læs mere om vores kurser...

 

KEVIN MURPHY FUTURE.LOVE

 

Tag med til skønne Prag og oplev det hidtil største KEVIN.MURPHY event nogensinde!

Rejsen omfatter b.a. 2 ovrnatninger på 5-stjernet Hilton hotel, Morgenbuffet 2 dage, middag med ICON Hairspa, Kevin Murphy FUTURE.LOVE dinnershow og 5 forskellige shows.

 

Klik og læs mere...

DEMOAFTEN MED KIMOLI

 

Trænger du til lidt ny inspiration i forhold til klip og farve, så vil denne demo med KIMOLI bestemt være noget for dig.

 

Hvad tilbyder vi denne aften:

Demo, klip, farve og styling

 

Kurset finder sted den 13. marts 2018 i Aarhus, og den 14. marts 2018 i København.

 

Klik og læs mere...

KEVIN MURPHY - COLOR.ME APPETIZER

 

Er du begejstret for Kevin Murphys produktserie?
- Så skulle du også overveje hans farveserie!

Kom til en uforpligtende introduktionsaften med COLOR.ME & FREESTYLE.LIGHTENER.

Få et indblik i hvor "almindelig" en alternativ farveserie er at arbejde med og hvorfor Kevin Murphy har valgt at lave en farveserie.

Vi introducerer og viser ligeledes et par teknikker med den nye FREESTYLE.LIGHTENER - den ideelle afblegning til Hair Paint.

 

Klik og læs mere...